Kümnes päev: vallalised overboard


Kui ma nüüd väga väga aus olen (ja ma tegelikult olengi põhimõtteliselt kogu aeg ju) siis selle päeva challenge sai meil tehtud eelmisel päeval ... siis kui numbrit jagasin. Ja selle pärast ütlesingi et success 2 ja pool asja. Aga ma kirjutan ikka täna täpsemalt mõnest teemakohasest nüansist, et ikkagi korrektne oleks.

Tegelikult meie wild night algas lasagne tegemisega Brandi pool, aga kuna ma just see 1 õhtu sattusin olema workaholic, siis ... jõudsin kohale õigel ajal. St siis kui pokaalid olid väljas ja söök serveeritud. Akadeemiline poolteist tundi hilinemine või kuidas selle kohta nüüd öeldigi..

Aga et Eesti mehi kiitvad detailid välja ei jääks sellest toredast õhtust, kirjutan oma teekonnast lasagne juurde ka. Teekond oli jalutamine. Mõnisada meetrit. Tuleb välja et mõnesaja meetri jooksul on ka võimalik Eesti mehi kohata, kui oled auto maha jätnud ja kõnnid hoopis. Üks üsna joobes ... ütleme härrasmees... üritas mind jooksu pealt veenda endaga järgmisel õhtul kell 20 samas kohas kohtuma. Siis ta olevat kohvi joonud ja meil oleks millest rääkida ;)
Tegelikult, praegu ongi järgmise päeva kell 19:26 - mul oleks veel võimalik minna. No, not really...

Kõht täis, saatsime Jansi mõnetunnisele lähetusele - nüüd tuli Brandiga aega parajaks teha. Läksime tanklasse auto esitule pirni vahetama - mõtlesin, et kui ma seda olen bemaril teinud, mis see väike ford siis ära ei ole. Jube nikerdamine oli ikka :D Ok, mitte tegelikult võrreldav bemariga, aga no ikkagi. Googeldasin auto kõrval tervelt 5 minutit, siis lõin Googlile ikka käega ja mõtlesin 3 minutiga ise välja. Kõik oli ilus. Ilusad naised autoga, kapott lahti, ei ole täiesti rumalate nägudega, said pirni kätte ja läksid rahulolevalt tanklasse. Sealt saime ka õige asenduspirni täiesti iseseisvalt. Ja siis uuesti peadpidi kapoti alla. Elu oli lill! Ainult et tulepesa kate ei tahtnud enam tagasi minna. Nagu tõelised naised, rakendasime toorest jõudu.

Sellest küll kasu polnud.
Kasu oli hoopis naiseks olemisest. Sest üks linnamaasturiga mees paar autot edasi pakkus abi ja kasutas meeste toorest jõudu (ja kruvi ja kruvikeerajat ka muidugi) ja kinnitas selle manuaalselt. Tema sõber siledaks sõidetud rehvidega kõrvalautos nautis meelelahutust. Nii hea, et me polnud kaks meest hädas, whew!

Sellega ühel pool, chillisime veidi aega tanklas ja siis läksime oma kaaskannatajale järgi. Õhtu võis alata! Sellest kui humoorikas see oli, kirjutas vist Brandi juba oma mootorratturi ettevõtmisega postituses ja mina ka mingil määral eelmises postis. Nii oligi, et jalutasime ja naersime oma alkovabade jookide kõrvalt ning sobitusime päris hästi kogu esmaspäevaõhtu pidutsejate seltskonda.

Selle kogemuse pealt võin öelda veel seda, et challenge on oma töö teinud. Hasart ja adrenaliin kasvab ja julgus vist ka. Täna hommikul tööle kõndides itsitasin omaette keset tänavat, sest mõtlesin, et nüüd saan aru küll, mis vahe on elamisel nii et proovid ja ei mõtle "mis siis kui", versus lihtsalt elamisel ja ootamisel, et maailm ise võimalusi ette mängiks. I like it!

10.PÄEV! wait. what?


Spend a wild night out with only other single friends.

Ohh, ei viitsi ja pealegi, oleks parem, kui me ei hakkaks enam sellises kõrges eas endale terviserikkeid korraldama.
Või siiski... päris wild oleks karaoke õhtu? Jaja, jätame meelde.



EDIT! (26.06)

Siiski, siiski.. kuus päeva pärast õige ülesande päeva tegime wild night out. Kõigepealt pean mainima, et mul on siiralt hea meel näha, kuidas mu challengi kaasvõitejad on innukust ja pealehakkamist täis. Enne olid nad täiega mandunud vallalised, päriselt.

Mina olen aga nii mugavaks muutunud ülesannete täitmistega, kui ikka pole hea seda täita, siis... ei täidagi. Paraku mu challengi kaasvõitlejad ei lase nii tugevasse mugavustsooni langeda.

Milline siis oli meie wild night out? :D
Täpselt nii wild nagu kolme vallalise üksikema õhtu saab olla. Me ikka täiega pingutasime.
Alustasime lasanje valmistamisega, millest küll mina suure osa ära tegin, sest üks oli workaholic ja teine chattis Tinderis. Iroonilisel kombel käis taustaks sari "Meeleheitel koduperenaised"...



Õhtu edenedes suundusime täitma üht minevikust tegemata ülesannet (give your number to somebody you have been eyeing), mille kohta ma muidugi juba tegin postituse, kus uhkelt andsin teada, et ma ei soorita seda. Nad ei lubanud mul niimoodi challengisse suhtuda. :(
Nad on täiesti pööraseks muutunud. Kontrollimatult Tinderdavad ja jagavad tänaval oma nreid suvalistele. Ma ikka tugevalt väljendasin oma tundeid tel.nri jagamise kohta, et ma ei saa mitte midagi parata, kui mul tekib hoora tunne selle ülesande peale ning ma ei saa midagi nii isikliku lihtsalt niisama jagada kellelgi.. võõrale. Mõtle. MINU tel.nr, mis on mul 15 aastat olnud ja ma LIHTSALT jagan seda ühele suvalisele, kes (ülesande reeglistiku jälgides) mulle atraktiivne peaks olema. Ei tule nagu niisama pauhti välja.. kui kummaline.

Täna on minu tel.nri jagamise katse vol.2.

Wild night out oli naljakas igaljuhul ja põnev. Oleme siiani kogu challengi aja oma ajud kainuses hoidnud, st mina hoian nagunii jäädavalt, aga ka teised on seda järginud. Nice! Üheskoos oleme ka aru saanud, et voodisoojendajad meist ei saa ega otsi ka selliseid printse. Asi on tõsine!





Päev 10. Spend a wild night out with only other single friends.


Terve minu eelmine postitus oligi meie Wild Night Out. Mis saab olla metsikum, kui kolmekesi võõraste meeste otsimine, et nendega oma kontakte jagada?

Aga selle eest pean ma küll meid kiitma, et kõik meie senised, väga lõbusad ja metsikud õhtud, oleme veetnud täitsa ilma alkoholita. Ja ei ole selle võrra grammigi vähem tore olnud, vastupidi, selge peaga on ärevusetunne kõhus ja kerge adrenaliini puhang veel eredamalt tunda meie challengeid sooritades. Ja kes leiab, et need on ju lihtsad- tehke ise järgi;)

Ootan huviga meie järgmist õhtut.