Päev 18. Go as long as you can without texting back your confusing friend with benefits.


Seda oleks vist raskem teha, kui mul oleks selline inimene, või õigemini, kui ma temaga aktiivselt suhtleksin ;)

Jah, ilmselt mul tegelikult on ta olemas, kui väga vaja aga viimasel ajal pole olnud vaja, nii, et ka suhtlus on null. Loodan, et niipea ei lähe ka vaja, sest olen hetkel üpris rahul omaette vaikselt kulgemisega. Vb olen liigselt oma omaette olemise mugavustsoonis kinni olnud viimastel kuudel, või terve viimase aasta aga ju on ka seda millekski vaja. Ma ei tunne, et sooviksin aktiivselt ise midagi, või kedagi otsida. Kui tuleb, siis tuleb.
Aga varuks hoian selle erilise sõbra ikka (A)

18.PÄEV! lisaväärtusega sõbrad


Go as long as you can without texting back your confusing friend with benefits.

Nagu see oleks midagi halba?!

Okok, eks igal ühel on omad kokkulepped iseendaga ja väärtused ja piirid ja soovid ja tõekspidamised. Millegipärast arvatakse, et jube äge on, kui üks või ka kaks või ka kolm.. sõpra, kellega mõnikord hullata, milles polegi midagi halba. See on hetkeks nii lihtne, midagi püsivat ei seo. Eks muidugi, ka sellistel suhetel on omad õppetunnid või väärtused või.. juu on siis vajalikud.

Nagu me challengi kaaskannatajatega arutasime, siis jõudsime teadmiseni (NB! kaks meist), et friend with benefits pole enam teema. Kõik või mitte midagi.

Tänane ülesanne jäi tegemata, sest kõik tutvused, mis on teemasse kalduvad või on kaldunud.. olen mõndaaega tagasi juba pidurid pannud. 
Ja huumorit ka ei saanud.


Adios!






Kaheksateistkümnes päev: keerulised suhted


Täna tuleb võimalikult kaua vältida oma 'boonustega sõbra' sõnumitele vastamist.

See oli oodatust raskem. See tüüp, kelle vastu mul päriselt segased ja keerulised tunded on, kirjutas mulle ise ja üritasin terve päeva mööda vaadata sellest karjuvast number ühest, mis näitab, et 1 teade on lugemata, samas kui kõigi teistega rääkisin.

Ja siis on mu teine sõber. Temaga rääkimist ma otseselt ei vältinud. Ta ise kirjutas millalgi päris õhtupoole ja vaidlustas selle, kas ta ikka liigitub 'friend with benefits' kategooriasse - nimelt väitis ta, et kui viimasest korrast on nii kaua möödas, siis see äkki enam ei loe. Tegelikult polegi nii kaua. Ja arvestades, et ta aeg-ajalt ikka teemat algatab ja mul kohati tema vastu jälle korralik huvi tärkab, siis pigem oli ta igati sobilik selle päeva väljakutseks. Kui ma ise natuke rohkem huvi üles näitaks, siis ei oleks küsimust, kas tema nõus oleks.

Küll aga, kuna ma igatsesin oma peamist keerulist suhtluskaaslast ja mehelikku kontakti ja kindlasti midagi veel, siis hilja õhtul võttis meie vestlus ikkagi erootilisema suuna. Ma ei ole omast arust see inimene, kes oleks väga ... kogenud või teadlik chati teel seda tüüpi vestlust pidama, aga... tuli vist hästi välja. Magama läksin alles kahe ajal öösel. Nii, et vaatamata terve päeva eriti tubli olemisele, kukkus hilisõhtu välja hoopis vastupidiselt tavapärasele. Nüüd ma jälle mõtlen, et kus on küll mees, kellega ma tahaks selliseid asju kogu aeg teha? Selle asemel, et mõelda, kui hea on omada kedagi ainult siis, kui huvi tekib.

Täna ei ole challengil sellist värvi kui viimasel ajal - tundub nagu see oleks miski, mis ühel hetkel saab läbi ja siis olen ma ikka samas seisus, kus mehele lähemale ei jõua. Või lepin juba millegi vähemaga kui seni, sest seis tundub nii trööstitu. Ei tea, kas see on hea koht kuhu jõuda.