Neljateistkümnes päev: the truth


Finally block or unfriend an ex who you aren't on particularly healthy terms with

No tere päevast...
...
tänane challenge jääb vist tegemata. Sest ma olen kas
   a) väga nõrga iseloomuga, mis puutub meeldivatesse asjadesse või
   b) liiga praktiline

Jah, selline inimene on mul olemas. Võib-olla isegi mitu :D Aga vallalisel tüdrukul peab ka variante olema ja tervislik suhe on ikka väga suhteline mõiste ja moraalipiirist sõltuv.

Ei ma pole moraalitu. Vähemalt ma ise arvan nii ja siis see peab ju tõsi olema ;). Tegelikult... pff... tegelikult mul on üks eks, kellega me väga sõbralikult lahku läksime ja ta kolis teise linna. Päris kaugele teise linna. Mitte et see oleks põhjus, sest päriselt me jõudsime enne seda järeldusele, et me peaks teineteisele andma võimaluse kedagi uut leida, kes paremini sobiks, kuna see, mis meil oli, polnud pikemas perspektiivis realistlik. Vähemalt nii me arvasime. Nüüd... nüüd me veedame mõned korrad aastas meeldivalt aega koos nii välistes kui tubastes tingimustes. Sest mul ( ja ka temal) ju pole püsisuhet. Aga mõne arvates on see kindlasti juba üle tervislikkuse piiri. Selles osas ma midagi küll ette võtma hakata täna ei kavatse, sest minu arusaamad on vabamad ja elu on nautimiseks. Kes sellest kannatab?

Siis.... on mul ... mm, paar mitte päris eksi. Lihtsalt paar "sõpra", kellega mingi periood on midagi olnud ja kellega ma endiselt suhtlen, aga kes aeg-ajalt midagi loodavad. Ma ei saa seda neile kuidagi pahaks panna, sest ega ma ise tunnen ka vahel, et on hea, kui on mingiks olukorraks sobiv seltskond olemas, kellega saab ka muid asju teha, kui lihtsalt seks.
Üks neist sõpradest on väga äkiline - räägib kohati selliseid asju, mida ma kellegi teise puhul ei lubaks - üldjuhul lõpetaks vestluse ja ignoreeriks ülejäänud elu. Tema võib kõhklematult lugeda mitte nii tervislikuks suhteks, kuna temaga suhtlemine võib potensiaalselt enesehinnangu pihta käia nii, et ise arugi ei saa. Aga naine peab iseennast ka hindama. Samas mulle tundub, et ma olen üsna tugeva iseloomuga ja teisest küljest ma ei usu, et tal on kedagi teist, kes seda välja kannataks. Ja minu hooliv iseloom ei luba mul sellistel tingimustel seda suhtlust päris ära ka lõpetada.

Ja siis on üks tüüp, kellest ma midagi pikemalt ei kirjuta, sest see on lihtsalt liiga suur ja keeruline ja lahendamatu teema, et selles osas ma ammugi ei hakka täna midagi ette võtma.

Ilma süümepiinateda skippin tänase väljakutse. Elagu mäss!

14.PÄEV! exid


Finally block or unfriend an ex who you aren´t on particularly healthy terms with.

Nagu eile, sai ka tänane ülesanne täidetud möödaminnes. Meespool aitas sellele hullult kaasa. Kuigi ma juba varasemalt teadsin, et ei tee seda ülesannet, sest kahest exist ühega on elu lõpuni seotus ja kui teine ex isegi mingil tasandil kvalifitseeruks, siis ikkagi ei tunne vajadust. Ma nüüd muidugi pean silmas suhteid, mis on olnud tõsised ja täiskasvanueas. 

Juhtus aga taas nii sobivalt, et väga hilja õhtul kirjutas viimane ex asju, mida ma ei tahtnud lugeda. Kuna ma ei planeerinud enne magama minekut oma vererõhku lakke visata ja närve kulutada, siis vaigistasin vestluse. Ei blokkinud küll ega unfriendinud, aga vaigistasin.

Järgmise päeva hommikul (ehk praegu) sain aru, matchib ülesandega.. natukene. Seega, et keegi minust valesti aru ei saaks, siis ma ei teinud oma exi vaigistamist challengi tõttu, vaid päris päriselt oli mul sellel hetkel vajadus mitte lasta oma tuju ning und rikkuda. 

Aga,

et midagi positiivset siia lõppu ikka ka saaks, siis mul muidu on toredad härrad olnud. Päriselt. Mehed ei ole sead (kuigi mingitel eluperioodidel olen nii mõelnud), aga võibolla olen ma lihtsalt sigadest kaarega mööda läinud. Loodan, et mu hea nina ei vea mind ka tulevikus alt. 




Päev 14. Finally block or unfriend an ex who you aren´t on particulary healthy terms with.


Esimese hooga ma mõtlesin, et mul ei ole sellist inimest, sest ma olen tubli olnud ja kõik sellised juba oma elust ja ka sotsiaalmeediast elimineerinud aga siis...oijah, tuli üks inimene ikka pähe. Nüüd ma veeretan seda mõtet edasi ja tagasi.

Siiski, siiski, ma ei saa teda kustutada. Sest selle ega tema kohta ei saa päriselt öelda, et negatiivne või kuidagi ebatervislik. Ok, vb mitte ka 100% tervislik...aga ma suhtlen temaga reaalselt kord kolme aasta jooksul, või tema minuga ning minumeelest pole ka see tervislik, kui põletad sildu mille põlemiseks veel valmis pole.

Ei mul pole tema vastu mingeid suuri tundeid ega tegelikult ka mitte väikeseid, aga ma tunnen, et see suhtlus pole end veel lõplikult ammendanud.