Neljas päev: shameless selfie


See oli minu elu esimene selfie.
Aa või tegelikult ei olnud ka - aga viimane selfie, enne tänast, tegin ma ... 2010 aastal, ehk 8 aastat tagasi ... ehk siis peaaegu et esimene.
Kohe näha, et see on miski, mida saab ajaga harjutada, et kes teab oma nurki ja ilmeid paremini, sest mina see teadja küll polnud.
Ei ega ma ei väida, et see nüüd väga halvasti ka välja kukkus ja ma ei pea end ka just koledaks, aga lihtsalt ma ju nägin teiste saavutusi ka selles vallas. Liiatigi hakkas üks osalisisi meie ühise night out challengi ajal mind oma lõbuks keset vestlust pildistama ja tabasin end soovilt, et selfied võiks ka nii normaalsed välja näha.
Selle päeva lõpuks ma ei jõudnud küll tulevastele selfiedele lähemale, st ilmselt ma neid ei harrasta ka tulevikus ja jään oma tagasihoidlike liistude juurde. Teisi on ikka palju toredam pildistada.

4.PÄEV! Hullult häbitu selfie


Get glammed up for a banging shameless selfie.




Pole üldse minu teema! Enese pildistamine on nii veider ja kummaline ja naljakas. Nagu üldse mitte päris. Selles osas olen ma ajast ikka totaalselt maha jäänud.

Teine asi. Ma ei ole suuteline ka ennast üles glämmima. Mul puuduvad oskused ja ma ausaltöeldes pole ka kunagi suurt huvi tundud teema vastu. Olen jätnud teistele inimestele minu glämmimise ülesande, kui on vaja läinud. Selles osas olen ma ka ajast ikka totaalselt maha jäänud.

Selge. Antud ülesanne võiks küll mulle midagi juurde anda.

Kuna tänane päev oli paalaaav ja ma otsustasin mitte teeselda, et ma nii glämm, siis tegin telefoniga lihtsalt pilte enne randa minekut. Selline nagu ma olen. Iga päev. Igapäevane glämm.
Mu laps veel õpetas, kus kohast neist filtreid saab. Sry, mulle tõesti ei meeldi ennast pildistada, küll aga teisi inimesi.

Täiesti naturaalne glämm, ilma filtrite, töötluste ega peitekreemideta.

Nagu näha, siis tehislik glämm on ka päris nunnu.



Kui me rannast koju tulime ja pilte vaatama hakkasin, siis taipasin kui kohutavalt halva kvaliteediga nad on. Õudukas, aga tõesti, selliseid telefone veel eksisteerib. Otsustasin oma peegelkaameraga katsetada selfitamist. Esimest korda! Sellepärast kogu challenge äge ongi, et paneb tegema uusi asju. Ma ei tea küll kui suurt väärtust mulle selfide tegemine juurde annab.. aga nojah. Keegi pole öelnudki, et tee printsini kerge on.




Diip natural glämm. Mingi uus suund. 
Mul on käsitsi fokusseerimisega obje ees, mis tähendab, et terava foto saamiseks peab väänlema. Oli imelik ikka küll, aga tulemus mulle meeldib. Ma ei oleks seda ise ette võtnud ilma käsuta. 

Tänase päeva ülesannet narritasin ikka korralikult, vaadates mööda glämmist ning shamelessist, kuid siiski jäädes iseendaks. Mis on põhiline? Ma ei võtaks ilma selle ülesandeta ette iseenda pildistamist ja pealegi, mul ongi endast liiga vähe pilte. 

Homme ootab ees midagi põnevat: Go out for drinks at a place you have never been before, do not leave without meeting a potential prospect. 
Kolmekesi läheme kuskile.. küll on raske leida kohta, kus keegi meist käinud poles, kuid õnneks oleme ajaliselt piiratud ning ei saa terve öö istuda ja oodata, et printsid ilmuksid. Tuleb aktiivne õhtu! :D





Päev 4. Get glammed up for a banging shameless selfie


Pfff...kõige lebom challenge. Esiteks teen ma ilusa muki igapäevaselt tööle minnes ja teiseks, selfie tegemine ei ole mulle võõras teema. Aga see on hea, kui on lihtne ülesanne, saabki närve puhata.

Olge lahked! 

Tänu kaaskannatajale/võitlejale saan postidada pildi ka challengi tegemisest:


Jah, ülesanne sai sooritatud käigu pealt Lõunakeskuse parklas, samal õhtul, kui olime parasjagu sooritamas järgmist challengit.
Muidu olen ikka harjunud selfisid privaatselt tegemas, mitte keset parklat aga seal oli üks kuusk, mis natuke varjas mind võõraste hukkamõistvate pilkude eest.