7. PÄEV! 3D Tinder


Download a new online dating app and give it a shot for at least one day.

Siia kõrvale kuula: Tash Sultana - Jungle

Esimesena meenub muidugi Tinder, mis on mul aga olemas, seega pidin uue valima, milleks osutus Badoo. Nagu Tinder põhimõtteliselt, ainult et rohkem võimalusi. Näed, kes su profiili on vaadanud, kes laikinud. Minu säravamad näited, kellele olen huvi pakkunud on Stas, Edoardo, Suki, Aleksei, Umeh Nnabueze Michael.. jne. Hunnik kummalisi neegreid ja venelasi, paar eesti nime.

Mingisugune populaarsuse mõõdik on ka, mis ilmselt külastuste ja laikide najal liigub. Mul hetkel low, aga 18 tekkinud connectionit (minu profiili külastanud või laikinud) on küll mu jaoks suuuur number. Jalaga segada.

Mu ainus lemmikasi äppi juures on, et ta leiab profiili sätitud pildi järgi sarnaste näojoontega kasutajad, sh nimetab kuulsuseid. Juu enesekindluse boostimiseks.. äkki? Võimalik ka, et juhuslikud nimed lüüakse ette, sest mul on vägaväga raske leida endaga sarnasust Michael Phelpsiga või Selena Gomeziga või Kylie Jenneriga. Ka lihtrahvast lööb ette, nende seast juba hooman midagi.

Ma alles õhtul hakkasin tegelema ülesandega ja peaksin vähemalt 1 päeva äppile võimaluse andma. Eks ma siis anna, aga suhtlema küll ei kutsu nende Alekseide ja Sukide ja Midodega.

Kui nüüd ülesande sisusse süübida, et proovida deitimise äppi printsi leidmiseks, siis suhtun sellesse positiivselt. Kunagi tundus väga tobe. Chatid, kulutad oma aega, võibolla ka kohtud ning klappi pole. Kahju hakkab ajast. Teine asi, kui eesmärk ongi jääda chattima. Kui aga pole, siis loogilisem tundus päriselus kohata inimest, päriselt suhelda, päriselt hoomata, kellega tegemist ja oma ajast ei hakkaks nii kahju. Mõniaeg tagasi Tinderiga liitudes mõtlesin, et chat oleks tore ning kiirelt ja mugavalt tutvusi saada on imelihtne. Endiselt hindan kvaliteeti kvantiteedi üle, seega oma nö laike jagan vähe.

Minu challengi kaasosalised böötasid Tinderi kohe maha, ka siis juba, kui me polnud seda tanu alla saamise projekti veel ette võtnud. Minu sõbralik nõuanne neile.. on üleelmises lauses.


Seitsmes päev: app horror


Nüüd on siis see päev, kui tuleb see kurjakuulutav äpp tõmmata ja asuda suhtlusesse kellegagi, kelle osas ma olen ilmselt üliskeptiline.

Etteruttavalt võin öelda, et seda ei juhtunud.
Kust ma keset Läti metsi selle äppi võtan, kui ei suuda niigi palju andmesidet tööle saada, et enda asukohta leida? Äpp peab jääma mõne teise päeva tgantjärgi tehtavaks challengiks.

Niisiis, ronisime kanuusse ja jälle minek. Peale esimest... 5 minutit? hakkasime üksteise peale häält tõstma ja läksime tülli. Pärast 3 minutit tüli vahetasime kohad keset jõge ilma randumata ja sõitsime rahumeelselt edasi. Elu oli lill. Päike lõõskas ja vesi oli võrratu ja tänane jõgi oli mitme kurvi ja kärestikuga. Meil õnnestus isegi 2 korda kivide peale kinni jääda, aga viimane kord oli eriti võrratu. Korralik veemäsu meie ümber ja mina kogu jõuga ühelt poolt kanuud kangutamas samal ajal kui kaaslane käratab et ma ei teeks enne midagi, kui mobiil on veekindlas kotis tagasi. Saime kahepeale kanuu liikuma ja pidime kiirelt reageerima, et järgmisse veekeerisesse sukeldudes suund paika jääks. See oli äge!

Randudes lebotasime veidi mõnusalt jahedas vees ja siis selgus, et viimane kanuuseltskond on jällegi kaugel, aga autojuhid soovisid sõidukitele järgi minna - minust sai siis lisaautojuht linnamaasturile. Loksusime pool tundi palavas kaubikus, et autodeni jõuda ja seejärel uisutasin järgmised pool kruusateel, kus ei näinud teetolmus esimese auto tagumikkugi. Küll oli hea lõpuks oma reisiseltskonna autosse saada ja Eesti poole liikuda. Juht soovis küll Valgas Alko1000-st läbi käia ja kummastav oli seal voorivaid kärusid vaadata, aga lõpuks jõudsime koju.

Päev lõppes siiski oma maja juures hädas pigisse jäänud kassi leidmisega, kellega tuli ette võtta sõit loomade kiirabisse ja seejärel kodus ümberkorraldusi teha, et põliselanikud uut kodanikku maha ei lööks - või üksteist. 11 ajal vist sain lõpuks magama ja lootsin, et eesootav tööpäev ei tule kõige keerulisem.

App ja dating olid endiselt viimane mõte mu peas - st, neid ei olnud seal. Üldse.

Päev 7. Download a new online dating app and give it a shot for at least the day.


Et siis Tinder, ex ole? Jep, Tinder...

Ma olen ka ühe korra varem tinderdanud, siis tegi mulle Tinderi sõbranna. See kestis mu telefonis 2 päeva. Tundus, et igaühega on see sama copy paste vestlus, mis oli tüütu ja väsitav. Aga praeguse väljakuste valguses otsustasin sellele uue võimaluse anda.

Esimesed pool tundi mõtlesin, et tambin oma telefoni katki, lihtsalt kuna 2pp ei hakanud korralikult tööle. Pidin selle andma üle oma IT spetsist õele, et mitte närvivapustust saada. Nii, et algus oli konarlik.
Kohe kui see korda sai, hakkasin usinasti swipima ja võin julgelt öelda, et ma polnud metsikult valiv, iga seitsmes sai lükke paremale. Esimese tunniga oli mul 7 matchi ja 2 vestlust aga kumbki neist ei tundunud jälle kord kuhugile viivat. Dead end. Täna on mul jälle tunne, et paneks delete kogu äpile. Aga ma ei saa. Sest järgmise challengi raames on uusi tuttavaid vaja ja saan oma dead end Tinderi sõbrad äkki selleks ära kasutada.

Olen seega veel äraootaval seisukohal, mine sa tea, äkki saan kellegagi siiski pikema jutu peale.