Päev 6. Unabashedly make eyes with somebody (or everybody) you find attractive


Um...seda ei juhtunud...sest mul läks meelest ära. Tõsine raiskamine, arvestades, et olin kanuumatkal pm 20ne mehega. Tõsine missed opportunity.

Ja üldse ma täheldan, et kui mõni kena meesterahvas minu poole vaatab, siis ma pigem keeran pilgu ära. Mitte-nii-kenade puhul ka muidugi. Vist alateadlikult ikka ei kipu sinna tanu alla.

Kuues päev: flirt


See on minu meelest siiani kõige rohkem nahaalsust ja ettevõtmist eeldav ülesanne

Siin me siis olime - sõitsime hommikul kell 8 Läti poole ja mõtlesime ainult magamise peale. Natuke ka eesootava matka peale, sest see tõotas tulla äge. Challengi ülesanne mitte nii väga... meie matkaseltskond oli nimelt kamp inimesi töö juurest, kellest osad olid oma kaaslased kaasa võtnud. Saate isegi vist aru, et mis silmategemine siin käima peaks kui enamik mehi on võetud ja koos kaaslasega ja ülejäänute puhul võib kahtlustada et on võetud.. ?


Tegelikult meil oli fun! Aga silma vist ei teinud kellelegi - ainult norisime ja nöökisime :D Olime oma kanuuga tunnijagu viimasest kanuust ees ja vahepeal käis "alkoabi" kanuu meile siidrit jagamas. Avamisega pidi küll mu malbe kanuukaaslane ise hakkama saama, sest alkoabi poisid olid pudelite jagamises tugevamad.
Suures agaruses sõitsime lõunakohast ka mööda (kuigi mina väidan, et sellepärast, et me ei näinud kusagil matkajuhti, kes meid ootama pidi) ja kui kella kahe ajal kõht juba tühi oli, siis kolme ajal tõstsime juba tempot et kiiremini vahepeatusesse jõuda. Kohale jõudes teatas alkoabi targalt, et see on nüüd meie ööbimiskoht.
Lõuna maitses ikka hästi ka poole nelja ajal.

Ülejäänud õhtu möödus saunatades ja ülikülmas jões ujudes - vähemalt mulle tundus vette minemine challenge omaette. Aga nii lõõgastav peale päeva rabelemist. Mingil hetkel läks mu matkakaaslane telki ja mina avastasin UNO mängu. Siis tekkis sinna vesipiip ja rohkem seltskonda, kelle peal ma lõpuks millalgi öösel õppeharjutust tegin.
Kui õpilased ka olid magama saadetud, siis öösel 2 ajal, kui juba valmistusin isegi telki minema ja kallasin lõkkeasemele terve pudeli vett, liikusid sinna 2 Tallinna kontori meest. Jäin ka kohale, sest nad ei suutnud eriti efektiivselt tuld üles saada. Tule tegemine käis loomulikult vintis meestele kohaselt südamest-südamesse vestlusega ja nii ma istusin seal lõpuks enam-vähem neljani. Mõtlesin kerge hirmuga hommikuse ärkamise peale....
Telki ronides sain etteheitvad märkused, aga lubati ikka sisse. See ei olnud hea öö. Magada oli külm ja kõva ja eriti kaua ei lastud ka olla. Kiire hommikune lahustuv kohvi, asjade pakkimine ja paar snäkivorsti ning juba me olimegi kanuus.

Aga sellest juba järgmises postituses.

6.PÄEV! upzi


Unabashedly make eyes with somebody (or everyone) you find attractive.

Minu radar oli täna küll katki vist. Õhtul tuli meelde alles tänane ülesanne ja mõistsin, et ma ei näinudki ühtegi atraktiivset meest. Kui läks nii, siis ju nii pidi minema. Võibolla oli ka silm väsinud, sest eilne ülesanne oli ikka väga kurnav. Aga võibolla polnud mul lihtsalt tuju märgata ning anda märku, et ma märkasin. Jah, oli tõesti veidi mannetu olemine.

Minu kaasosalised olid ka kuskil piiri taga kanuutamas oma vikuvate silmadega, nii et üksteise ergutamisest läbi messengeri chati jäi vajaka.. juba ootan sissekannet kui edukad nende silmad olid.

Üldiselt pole ka mulle omane selline pilkude mäng või plagistada või vinkvink teha või.. no ma ei tea. Iseenesest oleks ülesanne just mulle, sest see oleks midagi uut. Tegelikult ega mulle endale ei jäta head tunnet ega muljet, kui meesterahvas sedasi teeks. Lihatüki tunne. No ei ole meeldiv. Juu selletõttu ma ise ka silma ei tee. Makes sense.

Mul töö juures kliendina käib üks meesterahvas, kes on flirtiv, liigselt familiaarne, iga tema sõna on ebameeldiv, mõõdab pilguga jne. Sellest ei saa ainult aru, et miks inimene nii käitub, kui see paneb teist ebamugavalt tundma. Doesn't make sense. Tõesti, võibolla empaatiavõime lonkab või muud teemad..

Kokkuvõttes võin öelda, et mina tänast ülesannet ei täitnud. Isegi ei püüdnud mitte!