Esimene päev: hot friend of a friend


Meist kolmest olen mina see kõige.... mittesotsiaalsem? Mul ei olegi instagarami, sähh sulle challenge 1. Kaasvõitlejate järeleandmisel sai mulle lubatud, et võin alternatiiviks hoopis mõne oma facebooki sõbra hottie valida ja endale sõbralist lisada - mida ma ka otseloomulikult tegin. Olen kuskil vahepeal, mis tähendab, et 5 minutiga ei leidnud, aga meeletult aega ka ei kulutanud (vist). Esimese tunni möödudes jõudsin järeldusele, et kas mina olen liiga pirts või minu sõbralist on väga piiratud - ei, sõbralisti tuttavad ei saanud läbi, aga midagi lootustandvat nagu ka väga polnud. Ainus saavutus oli 1 mees, kes tõesti oli ikka väga hottie, aga muuhulgas ka Tallinnas ja sellisel tööpositsioonile, et mõtlesin pikalt, kas sellel oleks ka peale kontaktikutse mingit muud perspektiivi.

Kui teine ja kolmaski tund juba mööda said, siis pirtspepu otsustas, et võib ju sellele ühele mehele ka sõbrakutse saata, sest esimesel päeval juba challenge feilida oleks häbiasi. Poolraske südamega vajutasin nuppu... ja läksin ära magama, sest südaöö oli selle otsimise peale märkamatult mööda läinud.

Vastust ma kutsele ei saanudki. Nuuks. Mis sest, et mu endagi sõbralistis on ainult need inimesed, keda ma päriselus näinud olen :D tema oleks siis erand olnud - aga no mis siis ikka. Pea püsti ja edasi võitude poole!

1.PÄEV! Insta hottie jahil


Follow a hot friend of a friend on Instagram.

Alustuseks õnneks mitte kõige raskem ülesanne. Mis see siis ära ei ole, follow nuppu äsada ja esimese päeva linnuke kirjas. Kuna ma olen Tinderis juba käe soojaks teinud pildi järgi meeste meeldivuse hindamisega, siis kökimöki.. Muidugi selle peale pole ma veel varem tulnud, et Instagrami kaudu tutvuda uute inimeste, why not. Trendidega peab kaasas käima. Vist..

Tegin oma Insta lahti ja uurisin, kes ning mis mul seal on. Ausalt, ma otsisin 1-2 tundi seda hot friend of a friendi. Ma võtan seda challengit ikka ihu ja hingega.
Esiteks, tahtsin valida inimest, kes oleks suure tõenäosusega vallaline, et kurja tüdruksõbra tapmisähvardustest pääseda ja teiseks pidi selle hottie pildid avalikud olema, sest kus ma siis tean, et ta minu jaoks hot on.
Paljud mehed paistavad olevat võetud, millele ma pole varem tähelepanu pööranud, või on nad saladuslikud oma piltidega (ei pane pahaks, olen minagi).

Ma valisin lõpuks ühe inimese välja, sest lootusetuse tunne hakkas peale ennast kerima.. Miks ma teda hotiks pidasin? (just, minevikus, sest ma pole hiljem teda piilumas enam käinud, võibolla oli tähtede seis siis selline ja nüüd enam pole). Ta ei paistnud tõusik olevat, eneseimetleja ega ka seelikukütt. Pilte oli loodusest, natuke endast või inimestest ja kõik. Lihtne inimene. Ei mingit ookeani ega palmipuid. Ei paljaid torsosid.. ja pruudist ka mitte.
Ma saatsin talle ka kohe kirja, et ära ei ehmuks või ahistamissüüdistust ei esitaks. Kirjas andsin teada, miks ma teda lisasin ja tema tänas ning sinna meie suhtlus ka jäi. :)

Hea algus, ma ütlen, ta vähemalt jälgib mind veel. :D










Päev 1. Follow a hot friend of a friend on Instagram


Huuh, esimene ülesanne sai sooritatud viie minutiga ja siis paar tundi kahetsetud, sest nagu kaasüritajad ütlesid - "Totuuu. Järgnevad taskid teed hingega :D"
Ega ma ei olnud jah väga hingega asja juures...valisin esimese "kuuma" sõbra lootes, et kuumad inimesed tunnevad teisi kuumi inimesi ja valisin tema listist umbes kolmanda isiku, kes üllatus üllatus, oligi kuum!

Mõtlesin, et nii, selle asjaga on nüüd ühel pool. Aga kus sa sellega! Ikka poldud rahul. Pidin talle ka veel kirjutama ja põhjendama, kes see võõras, vb natuke hull naisterahvas on, kes teda jälgima hakkas jne. Ajasin alguses sõrad vastu, sest ega ta polnud päris minu maitse vaid üldiste nõudmiste kohaselt atraktiivne ja ponks poiss. Vingusin ja halasin ja siis lõpuks kirjutasin...vastust ma ei saanudki...esimene päev lõppes siis hoopis pisikese löögiga minu egole. Imepisikesega. 29 ülesannet veel.