20.PÄEV! ilus, tark ja osav


Do something daring with today's look and spend the whole day thinking positively about yourself.

Vot selle ülesande peab küll ära tegema, aga challenge meenus alles päevapeale, siis ei osanud õigel ajal ennast häälestada.
Nii et..
..to be continued.

Järgnevad üleanded paistavad üsna lihtsad, st midagi kontimurdvat tegema ei pea. Iseendale tegevused. Aga ma olen ka võlgades osade asjadega, seega.. jõuab 10.juuliks kõik tehtud ehk ikka.
Ja ma ei tea, mis oleks see daring, mida enda välimusega teha.. kõlab natuke nagu challenge küll. Positiivselt mõtlemist aitab, kui sisendada endale kolm sõna: ilus, tark ja osav.
Nii nad  räägivad. Proovib siis.



Päev 20. Do something daring with today's look and spend the whole day thinking positively about yourself.


Oi ma olen tubli olnud, ainut positiivne mõtlemine ja nothing else! Armastan ise ennast aina rohkem.
Nüüd sai siis käidud ka ühel üritusel ja seal sai tehtud ka look, ei tea nüüd, kui daring see oli aga ringi sai sellega käidud ja igapäevane see polnud:


Mul tõesti pole hetkel paremat pilti...kui tuleb, siis teen vahetuse.

Igatahes, pressisin end siis vahele laste näomaalingute laua juures! Tegelikult ma ootasin peaaegu tund aega igavusest suremas ja vaatasin kuidas kõik lapsed järjest tulid küll kassi, küll koera näoga. Ühele oli joonistatud põsepeale suur kollane elukas, keda mina pidasin tibuks aga tuli välja, et oli hoopis lõvi...Kui järg jõudis minuni suutsime Lyga veenda kunstniku loovutama oma pintslit ja Ly asus innukalt mind kaunistama. Jäin rahule.

Pulmameik, kui tanu alla saan?