Viieteistkümnes päev: heart to heart


Vestlus võõraga
ei tea kas siin peaks jälle lihtsamat teed minema ja võtma aluseks Tinderi vestlused, et teoreetiliselt oleks nagu tehtud. Või peaks hoopis tubli olema ja PÄRISELT kellegagi rääkima.... kas töö juures võõrad naissoost inimesed loevad?
Kurat küll, uhkus ei luba lihtsamat varianti valida, aga samas raskem võtab ka natuke kõhus õõnsaks. Lähen räägin hoopis pisut mõne mehega, kes pole võõras ja on lihtsalt tore. Kasvatan usku võõraste meeste vastutulelikkusesse ja sõbralikkusesse...

Pff....
TO BE CONTINUED ... lähen astun tänavale ja vaatan kas Br2ndi juurde jõudmise vahepeal suudan selle jänesesüdame õigele kõrgusele korjata.

UPDATE
I actually did it! No cheating and all. Kõrvaklappidest ei saanud isegi muusikat kuulata, sest otsisin sobivar meest. Ja umbes poole tee peal leidsin ta. Pöördusin viisakalt tema nime küsides, kui selgus, et ta eesti keelt ei oska. No problems - lülitusime ingliskeelele. Ütlesin, et mängin linna peal sõbrannadega nimede arvamise mängu. Sain teada et kolmandat silma mul pole ja ennustamise võin julgelt teistele jätta. Soovisime sõbralikult nägemist ja tehtud see oligi.
Loodame, et karaoke läheb sama valutult, edasi Kentucki poisid (tüdrukud)!