Päev 11. Plan a night out and encourage your friends to invite people you don't know


Me oleme sõpradega õhtuid väljas veetnud, nüüd juba mitu aga kutsuda pole kahjuks kedagi. Kui oleks, siis uskuge, oleksime seda juba enne seda challengit teinud.

Ma ei ütle, et see challenge jääb sooritamata, sest võin julgelt Jansut ja Lyd julgustada kutsuma inimesi, keda ma ei tea aga ma kardan, et ainult julgustamisest ei piisa...ja eks nemad julgustavad ju mind ka seda tegema. Alguses kaalusin, et kutsun tinderist mõne inimese aga mul ei olnud selleks piisavalt motti ega materiali.

Ma hetkel jätan selle postituse siiski nö poolikuks, sest mine sa tea, mis võib veel juhtuda.

Üheteistkümnes päev: meil on vallalisi sõpru või?


Täna peaks jälle välja minema - ilmselt siis vallaliste sõpradega, muidu pole väga mõtet julgustada ülejäänud seltskonnal sõpru kaasa võtma. Minu meelest meil neid just märkimisväärselt palju pole... muidu me vist ei teeks seda challengit isegi. Minu maailm on vist vähemalt tuttavate osas mu töökaaslased. IT alal on lihtne leida end olukorrast, kus ümber on peaaegu ainult mehed. Ja ega ma ei kaeba - aga kui nendega oleks potensiaali, siis ma kirjutaksin siin praegu kaasaelavaid kommentaare, mitte ei blogiks iseseisvalt.

Nii ehk naa, täna ei ole vaba õhtu ja seda challengit peame küll vist jälle kombineerima mõne muu päevaga. Samas, kui me väga reeglites kinni oleks, poleks see enam nii lõbus, niisiis jätan selle päeva postituse oma aega ja updatei ootama ;)

11.PÄEV! midaiganes


Plan a night out and encourage your friends to invite people you don't know.

See challenge on nii kurnavaks muutunud. :D
Vist kunagi päris alguses, kui lugesime oma ülesandeid, mida tulevikus täitma peaksime, siis selle koha peal käis küll üks mõte läbi, kuid konkreetsemaid plaaniarendusi ei toimunud. Ma mäletan, et olime põnevil, kuid nüüd on vist tekkinud challengis murdepunkt. Pingutama peab hakkama.

Teen avaliku noomituse challengi kaasosalistele, et see maha jäämine normiks ei saaks.

Küll aga pean tunnistama, et ma ei teagi, kas asi on minus või challengi ülesannetes (mis mulle väga enam nagu ei taha üldse klappida), aga mida aeg edasi seda enam ma neid enam ei taha teha. Või on asi selles, et tiimitöö laguneb veits.

Kirjutada ja targutada võin aga vabalt edasi!