Elu pärast challengit.


Juba üle poole aasta on möödas meie vallaliste challengist. Kuigi me kõiki ülesandeid ei täinud ning ka mitte tagant järgi, siis mina pean möönma igaljuhul küll, et oli üks edukas ettevõtmine. Vaat see pimekohting, mille mulle mu challengi kaasosaline korraldas.. ma pole sellest ajast saadik enam vallaline. Ehk siis! Leidsin oma printsi.
Ja mitte lihtsalt niisama üks tüüp, vaid müstikat või maagiat või .. mida iganes lisab loole ka tõsiasi, et me elasime peaaegu 4 aastat samas majas, samal korrusel, samas trepikojas, ühesõnaga oli kunagi naabrimees noh! Ma siiani mõnikord mõtlen, kuidas elud ikka käivad üksteisest mööda ja vahel jäävadki mööda käima ja vahel põimuvad ja vahel põimuvad nii, et me seda isegi ei tea. Mina teda mäletasin, aga tema mind mitte, mis on mulle mõistmatu. Kuidas sa oma naabreid kasvõi nägupidi ei tea?! Aga see selleks. Mehed ongi mõnikord imelikud.. :)

Minu vallalise periood õpetas, et Tinderist normaalset ja head ja minuga sarnaste väärtustega inimest leida on raske. Umbes 20st mehest 2 on seda. Ja kui palju aega peab selle peale kulutama, et need normaalsed üles leida. Raiun võibolla tsipa karmilt.. normaalne ja mitte normaalne.. aga laias laastus asjalood nii on. Need, kellega ma kohtusin või rohkem suhtlesin kirjateel.. kõik on kindlasti toredad inimesed, kuid ükski neist polnud peika kandidaat. Ja inimesed ongi erinevad ja kõigiga ei klapi jne jne. Thats ok! Kuna ma olin harjunud suhtlema meestega, kes hakkasid netiteel või ka päriselus käsi püksi ajama, siis polnud ma ka oma pimekohtingu kaaslase aktsiaid eriti kõrgele seadnud. Juu ta sama masti ole. Aga ei olnud. Võin öelda, et see oligi asi, mis mind võlus. Eks kompotis ole kõike muudki, kuid kuna käe püksi ajamise teema häiris mind teiste meeste puhul, siis ma olin tõesti meeldivalt üllatunud. Kas pole imelik. Tervelt kuu aega ei ajanud lausa käsi püksi! KAS POLE IMELIK?!
Tee minu südamesse oli lihtne.. ära fakk aja oma fakking kätt mulle püksi.
Igatahes, oli see vallalise põli üks põnev seiklus, kuid kellegagi koos seiklusi jagada on veel põnevam!
Ciao!